Zuppa di pomodori con Conchiglie integrali
Zuppa di pomodori con Conchiglie integrali

Tomatensoep met volkoren schelpjes
4 personen

Benodigdheden
150 g la BIO IDEA Schelpjes volkoren
1 blik la BIO IDEAgepelde tomaten, in grove stukken gesneden
la BIO IDEA olijfolie originale
1 ui, gesnipperd
1 teen knoflook, gehakt
1 chilipepertje, gehakt
0.75 l kippen- of groentebouillon
1 blikje La BIO IDEA tomatenpuree
verse basilicum of 1 theelepel la BIO IDEA pesto Siciliano

Bereiding
Fruit de ui en de chilipeper, voeg de knoflook en de tomatenpuree toe. Wanneer deze iets lichter verkleurt voeg dan de tomaten toe.
Kook de schelpjes in een andere pan beetgaar in de bouillon. Voeg de ui, peper, tomaat enz. bij de bouillon met schelpjes en laat nog even zachtjes doorkoken.
Snijd de basilicum in reepjes en voeg vlak voor het serveren toe. Bij gebrek aan verse basilicum een theelepel La BIO IDEA Pesto Siciliano gebruiken.