Verdure con pesto
Verdure con pesto

Italië is bij uitstek een groenten-land. 
Dit groentegerecht met pesto wordt in heel Italië gegeten. 

Ingrediënten (4 pers.)
• scheut la BIO IDEA olijfolie fruttato
• 1 rode paprika, zonder zaadjes en fijngesneden
• 1 aubergine, in blokjes gesneden
• 1 courgette, in blokjes gesneden
• 2 rode uien, fijngesneden
• 5 tenen knoflook, fijngesnipperd
• 1 takje tijm
• 1 takje rozemarijn
• 1 glas witte wijn
• ½ potje la BIO IDEA pesto Siciliano
• peper en zout
• rucola


Bereidingswijze
Doe de olijfolie in een wok en bak de groenten met de ui, knoflook en kruiden hierin gaar. Blus af met de witte wijn. 
Voeg de pesto toe en roer goed door. Breng op smaak met peper en zout. Serveer op een bedje van rucola. 
Een verrukkelijk eenvoudig gerecht! Heerlijk met volkoren fusilli of spelt spaghetti.