Insalata tipieda con peperoni
Insalata tipieda con peperoni

Ingrediënten (4pers.)
• 1 rode paprika, in reepjes
• 1 groene paprika, in reepjes
• 1 gele paprika, in reepjes
• 2 sjalotjes, in ringetjes
• 2 teentjes knoflook, zeer fijngesneden
• 2 el la BIO IDEA Balsamicoazijn
• 5 el la BIO IDEA olijfolie exclusiva
• 2 el la BIO IDEA Pesto Genovese
• peper en zout
• 2 blikken la BIO IDEA cherrytomaten, zonder sap 
• 2 bollen mozzarella di buffalo
• rucola

Bereidingswijze
Smoor op matig vuur de paprika’s, sjalotten en de knoflook in één eetlepel olie. Maak een dressing van de balsamicoazijn, 
de rest van de olijfolie en de pesto, voeg peper en zout toe naar smaak. Voeg de uitgelekte tomaatjes toe aan de saus 
en laat nog 5 minuten mee smoren. Snijd de mozzarella in blokjes. Leg een bedje rucola op een schaal. Drapeer de 
gesmoorde groenten er overheen, verdeel de blokjes 
mozzarella erover en besprenkel met de dressing