Insalata di Fusilli tricolori
Insalata di Fusilli tricolori

Salade van tricolore fusilli
4 personen

Benodigdheden
500 gram la BIO IDEA Fusilli tricolore
1 potje la BIO IDEA groene olijven
la BIO IDEA olijfolie originale
4 eetlepels la BIO IDEA olijfolie exclusiva
scheutje la BIO IDEA Balsamico
1 blik la BIO IDEA gepelde tomaten, in plakken
1 flinke rode ui, gehakt
4 teentjes knoflook, fijngehakt
peper en zout
Jonge pluksla en waterkers voor de garnering

Bereiding
Kook de pasta in ruim water met zout en een scheutje olijfolie beetgaar. Spoel de pasta onder de kraan totdat hij koud is. Alles mengen en olie en azijn toevoegen. Peper en zout toevoegen. Denk eraan dat de smaak van de salade snel terug loopt. Proef dus vlak voor het opdienen nog even na en voeg eventueel nog wat zout toe.