Insalata di Farfalle con pomodori secchi e spinaci
Insalata di Farfalle con pomodori secchi e spinaci

Salade van farfalle met gedroogde tomaat en spinazie
2 personen

Benodigdheden
250 gram la BIO IDEA farfalle
1 sjalotje, fijngehakt
400 gram wilde spinazie
30 gram la BIO IDEA zongedroogde tomaten
50 gram la BIO IDEA pijnboompitten ( geroosterd)
Wat verse oreganoblaadjes
la BIO IDEA olijfolie originale
Voor de dressing:
la BIO IDEA olijfolie exclusiva
la BIO IDEA Balsamico
zout en peper
1 teen knoflook, gehakt

Bereiding
Kook de farfalle in ruim water met zout en olijfolie. Wanneer de pasta gaar is in een zeef spoelen tot hij lauw is. Was de spinazie goed, haal de nerven uit het blad en snijd in reepjes. Meng deze samen met de pijnboompitten en de gesneden oregano door de farfalle. Maak een dressing naar smaak met de genoemde ingrediënten.