Gomitini e fagioli diversi
Gomitini e fagioli diversi

Ingrediënten (4pers.)
• 500 ml groente- of vleesbouillon
• La BIO IDEA olijfolie fruttato
• 1 middelgrote ui, gesnipperd
• 1 kleine wortel, in kleine blokjes gesneden
• 1 stengel bleekselderij, in kleine blokjes gesneden
• takjes verse rozemarijn
• 2 tenen knoflook, fijngesneden
• zout en peper
• 80 g pancetta, fijngesneden
• 120 g rauwe ham, fijngesneden
• 250 g la BIO IDEA passata di pomodoro
• 1 blik la BIO IDEA cannellini bonen, uitgelekt
• 1 blik la BIO IDEA borlottibonen, uitgelekt
• 200 g la BIO IDEA gomitini (macaroni)
• 150 g Parmezaanse kaas, geraspt

Bereidingswijze
Maak de bouillon die je later nodig hebt. Zorg dat deze goed op smaak is. Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit op middelhoog vuur de groenten, rozemarijn en de knoflook. Breng op smaak met zout en peper. Verwijder de rozemarijn wanneer deze bruin kleurt. Voeg een juslepel bouillon toe en laat bijna droog stoven. Voeg de pancetta en de ham toe en laat het geheel garen en iets bruinen. Voeg nog een juslepel bouillon toe en laat even stoven. Voeg nu de passata en de bonen toe. Laat stoven om de smaak te homogeniseren. 
Kook de pasta in ruim water met zout gaar volgens aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en voeg deze toe aan de saus. Laat even meestoven en serveer met de kaas.