Gomitini al saraceno con Pesto e pollo
Gomitini al saraceno con Pesto e pollo

Macaroni met boekweit met Pesto en kip
4 personen

Benodigdheden
500 gram la BIO IDEA Gomitini al saraceno
la BIO IDEA olijfolie originale
1 gebraden kip
100 gram walnoten, geroosterd
4 plakken spek
½ blik la BIO IDEA gepelde tomaten, in plakjes
1 pot la BIO IDEA groene olijven, in plakjes
1 potje la BIO IDEA Pesto
1 bosje verse basilicum
Grano Padano

Bereiding
Kook de pasta in ruim water met zout en olijfolie gaar en spoel deze onder de kraan net zo lang tot hij op kamertemperatuur is. Verdeel de kip in stukjes en hak de walnoten. Rooster de spek in de oven droog en breek hem in stukjes.
Meng de kip nu met de noten, tomaten, spek en de olijven. Snijd de basilicum in reepjes en meng deze met de pesto en het kipmengsel door de pasta. Garneer met geschaafde kaas.